Σεξ στη θάλασσα: Οι τεράστιοι κίνδυνοι

Τα εναλλακτικά μέρη για να κάνετε σεξ, εκτός από την κρεβατοκάμαρας σας, τονώνουν την ανδρελανίνη, αλλά υπάρχει περίπτωση και να κρύβουν κινδύνους.

Το σεξ στη θάλασσα είναι μία πρόκληση για πολλά ζευγάρια, μία εμπειρία που θέλουν να δοκιμάσουν.

Σεξ στη θάλασσα: Θετικά και αρνητικά

Ας αναλύσουμε τα θετικά και τα αρνητικά αυτού του ξεχωριστού επιχειρήματος, όπως και το τι μπορεί αυτό να επιφέρει στην υγεία.

Ξεπερνώντας τους μύθους που σε θέλουν να κολλάς μέσα στη θάλασσα (κίνδυνος που υφίσταται μόνο στα ζώα!), ας δούμε τους πραγματικούς κινδύνους που ελλοχεύει μία τέτοια σεξουαλική δραστηριότητα στο υδάτινο περιβάλλον.

Σεξ στη θάλασα θετικά

Στα θετικά, μπορούμε να πούμε πως περιλαμβάνεται η έξαψη της φαντασίας, η τολμηρή διάθεση και ο αυθορμητισμός, όπως και η απελευθέρωση του να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή.

Και αυτή η καινούργια εμπειρία ίσως σπάσει τη μονοτονία, τονώσει το ενδιαφέρον και φανερώσει την πιο τολμηρή πλευρά του εαυτού σου!

Η ίδια η κουλτούρα της τηλεόρασης και του θεάματος δε δίστασε να απαθανατίσει πολλά ζευγάρια σε τρυφερές στιγμές στην παραλία με σκηνές που άφησαν και εποχή, αλλά και απελευθέρωσαν περισσότερους ανθρώπους στο να πειραματιστούν ελεύθερα.

Σεξ στη θάλασσα κίνδυνοι

Και μπορεί να υπάρχει ο έντονος ερωτισμός που αψηφά τη λογική, έρχεται όμως πάλι η επιστήμη και τεκμηριωμένα αναφέρει βασικούς λόγους που θα έπρεπε το σεξ στη θάλασσα να αποφεύγεται.

Ας δούμε τους κυριότερους:

  • Υπάρχει ο κίνδυνος μία προσωπική σου και μόνο στιγμή να ειδωθεί από άλλους ανθρώπους. Όσος προσεκτικός και να είσαι, όλο και κάποιος μπορεί να εμφανιστεί.
  • Η άμμος με την οποία είναι γεμάτη η παραλία, μπορεί να κολλήσει παντού και να γίνει απίστευτα ενοχλητική. Όσο και να αισθανθείς ωραία, η άμμος στο τέλος θα σου χαλάσει τη διάθεση!
  • Το σεξ στη θάλασσα δεν επιτρέπει την προφύλαξη. Σε μία εποχή που τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα βρίσκονται σε αύξηση, δεν υπάρχει λόγος να προβείς σε μία πράξη η οποία μπορεί να αποβεί και επικίνδυνη για την υγεία σου. Ακόμα περισσότερο αν δε γνωρίζεις καλά το σύντροφό σου και δεν είσαι σίγουρος για την υγεία του. Αντιλαμβανόμαστε πως ο κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικών νοσημάτων είναι ιδιαίτερα αυξημένος, για αυτό πρέπει να έχουμε πλήρη γνώση πριν προβούμε σε αυτή την ενέργεια.
  • Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει εγκυμοσύνη από μία σεξουαλική επαφή στη θάλασσα; Αυτό μπορούμε να πούμε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο (ακόμα και αν σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να συμβεί). Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το σπέρμα υπόκειται στο νερό το οποίο έχει σπερματοκτόνο δράση.
  • Το αλάτι της θάλασσας: Το θαλασσινό νερό μπορεί να προκαλέσει τσουξίματα και ερεθισμούς στο δέρμα, ειδικά στο μέρος της ευαίσθητης περιοχής.
  • Το θαλασσινό νερό είναι ικανό να προκαλέσει ερεθισμούς και πολλές λοιμώξεις (ειδικά στις γυναίκες), όπως κολπίτιδες και τραχηλίτιδες. Ο λόγος είναι ότι περιέχει διάφορα βακτήρια και μικροοργανισμούς, οι οποίοι δεν κατοικούν στο ανθρώπινο σώμα. Και ενώ ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος για τις γυναίκες, αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχουν περιπτώσεις που και οι άντρες μπορούν να υποστούν μία λοίμωξη. Αυτό όμως θα μπορούσε να κάνει τους άνδρες συντρόφους πιο ευαίσθητους, διότι αφορά την υγεία της συντρόφου και αυτό πρέπει να είναι η προτεραιότητά τους.
  • Το θαλασσινό νερό δε βοηθάει να λιπανθεί ο γυναικείος κόλπος όσο χρειάζεται (αδύνατη άλλωστε η χρήση κάποιου λιπαντικού σεξ). Με αποτέλεσμα, να αυξάνεται η πιθανότητα μικροτραυματισμών.
  • Μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς, ειδικά όταν κάποιος επιχειρεί ερωτική συνεύρεση μέσα στα βαθιά. Τα αγγίγματα, τα φιλιά και οι έντονες αγκαλιές καλό είναι να αποφεύγονται στη θάλασσα.

4 σημάδια πως κάνει πολύ καλό σεξ

Αν έπρεπε να απαντήσετε στο δίλημμα καθόλου σεξ ή κακό σεξ; Τι θα επιλέγατε;

Αν η απάντηση είναι… αποχή, τότε καλύτερα να αρχίζετε να βλέπετε τα σημάδια που δείχνουν αν ο μελλοντικός σας παρτενέρ κάνει… καλό σεξ.

Περασμένα, ξεχασμένα…

Το βασικό και πάνω απ’ όλα το οποίο δεν είναι προς διαπραγμάτευση είναι το να μην μιλάει για το παρελθόν του. Και όταν λέμε παρελθόν, δεν εννοούμε την παιδική του ηλικία, που εντάξει δε χρειάζεται να το παρακάνει κιόλας, αλλά το σεξουαλικό του παρελθόν.

Όταν λοιπόν βγείτε, και εκείνος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αρχίσει να σου αραδιάζει τις κατακτήσεις του, τότε να ξέρετε ότι κάτι… δεν πάει καλά.

Ή είναι εντελώς άχρηστος, ή έχει θέματα τεχνικά και ανατομικά ή είναι απλά βλάκας. Και στις τρεις περιπτώσεις δεν αξίζει τον κόπο.

Σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιπτώσεις, απλά τον στέλνετε στη μαμά του.

Άγγιξε με…

Ένα ακόμα πολύ βασικό στοιχείο είναι να ξέρει πως να σας αγγίζει… Όχι, δεν εννοούμε στο σεξ, υποτίθεται δεν έχετε φτάσει ακόμα εκεί, αλλά γενικά, ακόμα κι αν έχετε βγει για ένα απλό ποτό ή φαγητό.

Αν για παράδειγμα είναι διακριτικός, τρυφερός και προσέχει μη σας φέρει σε δύσκολη θέση, τότε πολύ πιθανό να είναι έτσι και στο σεξ.

Τώρα αν την πρώτη ή δεύτερη φορά που σας βλέπει το χέρι του πάει σε ευαίσθητα σημεία, τότε μάλλον ο τύπος είναι στον κόσμο του.

Κάνει υπομονή…

Έχετε ακούσει ότι η μεγαλύτερη αρετή είναι η υπομονή; Ε λοιπόν είναι όντως. Ειδικά για έναν άντρα που σας θέλει και δεν μπορεί να περιμένει!

Οπότε, σε περίπτωση που τον δείτε να μη βιάζεται και να πηγαίνει με τους ρυθμούς σας, πάει να πει ότι ξέρει τι του γίνεται και δεν εννοούμε μόνο στο σεξ αλλά και γενικότερα.

Εξάλλου λένε ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Ε αυτό ακριβώς συμβαίνει κι εδώ.

Αυτοπεποίθηση…

Να έχει αυτοπεποίθηση. Αλλά εδώ χρειάζεται προσοχή. Δεν αναφερόμαστε στους σε αυτούς που έχουν αυτοπεποίθηση άνευ λόγου και αιτίας!

Δηλαδή σε αυτούς που νιώθουν οι απόλυτοι θεοί, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι. Πρόκειται για τα γνωστά «νούμερα»!

Εμείς μιλάμε για τους άλλους τους σωστούς, που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και ξέρουν να φερθούν ανάλογα σε μία καταπληκτική γυναίκα.

Ε, αυτοί ξέρουν και από καλό σεξ.