Στοματικό σέξ: Η απόλυτη απόλαυση

Πεολειχία …Αιδοιολειξία …είναι η σεξουαλικά πράξη που προκαλεί τον ερωτικό ερεθισμό του συντρόφου μας με μόνο όπλο την γλώσσα και τα χείλη μας. Ταμπού ακόμα στην σημερινή κοινωνία για αρκετά ζευγάρια αν και πλέον συζητιέται πολύ πιο ανοιχτά στις ταινίες, στην TV, στα περιοδικά, ακόμα και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ φίλων.

Στην πραγματικότητα, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ερωτήσεις η συζητήσεις που ντρεπόμαστε να κάνουμε, γύρω από το σεξ. Αν σκεφτούμε όμως ότι η έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα ελληνικά σχολεία -σε συνδυασμό φυσικά και με άλλους παράγοντες- γεννά ταμπού, τότε θα καταλάβουμε ότι οδηγούμαστε σε μύθους και άγνοια γύρω από σημαντικούς τομείς της σεξουαλικής μας υγείας. Πολλές φορές, με βλαβερά αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η επιτυχία του Sex Education, της teenager σειράς του Netflix, που μας βάζει στον κόσμο του σεξ χωρίς ηθικολογία.

Το στοματικό σεξ μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή ενός ατόμου ή ενός ζευγαριού. Για τις γυναίκες, το στοματικό σεξ πριν τη διείσδυση βοηθάει το σώμα της να χαλαρώσει, και προετοιμάζει τους μυς του κόλπου για το κυρίως πιάτο, λιπαίνοντας την περιοχή. Για τους άντρες, συμβάλλει θετικά στην πρόκληση μιας δυνατής στύσης, μιας και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος, ενώ βοηθάει σημαντικά όσους αντιμετωπίζουν στυτικές διαταραχές να μην εκσπερματώνουν γρήγορα κατά τη σεξουαλική πράξη

Αιδοιολειξία

Με την αιδοιολειξία προκαλείται διέγερση κυρίως της κλειτορίδας, είτε γλειφοντάς τη με αργό ρυθμό είτε πιο γρήγορα. Σε μερικές περιπτώσεις οι γυναίκες βρίσκουν πολύ έντονη αυτή τη διέγερση και είναι προτιμότερο το γλείψιμο να γίνεται όχι απευθείας στην κλειτοριδα αλλά στην γύρω περιοχή που την περικλείει. Η αιδοιλειξία θεωρείται από πολλές γυναίκες ο πιο άμεσος τρόπος για να φτάσουν σε οργασμό. Μπορεί ακόμη να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για την αντιμετώπιση προσωρινών προβλημάτων στύσης ενός άνδρα, ή και ακόμη μια μορφή σεξουαλικής ικανοποίησης της γυναίκας μετά τον τοκετό, μέχρι να επανέλθει σε φυσιολογική κατάσταση η κολπική περιοχή.

Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που ντρέπονται για τον τρόπο που φαίνεται ή μυρίζει το αιδοίο τους πιστεύουν ότι και οι άντρες αισθάνονται το ίδιο. Η αλήθεια είναι ότι λίγοι άντρες έχουν παραπονεθεί για το σχήμα του αιδοίου των ερωμένων τους ή τη γεύση του. Θέλουν απλά να βυθιστούν με το πιγούνι και να νοιώσουν τις γυναίκες τους να σπαρταράνε από την ευχαρίστηση.

Πεολειχία

Οι άνδρες είναι περίπλοκοι, αλλά όχι τόσο όσο οι γυναίκες. Δεν χρειάζεσαι να ψάξεις πολύ για να βρεις το σημείο που θα τους αρέσει, ούτε την ιδανική ατμόσφαιρα για να ηρεμήσουν και να συγκεντρωθούν, χρειάζεσαι απλά πάθος και όρεξη.

Η διέγερση του πέους με το στόμα, με ή χωρίς εκσπερμάτωση, είναι ο πιο αποτελεσματικός και ηδονικός τρόπος για να διεγερθεί ένας άνδρας. Το γυναικείο στόμα είναι για τους κυρίους κάτι ανάλογο με τον κόλπο αλλά πιο συναρπαστικό, κυρίως γιατί η γλώσσα συμμετέχει ενεργά στη διέγερση του οργάνου τους. Προορισμένο θα ΄λεγε κανείς για τη σεξουαλική απόλαυση, το στόμα προσφέρει μια πλούσια γκάμα από δραστηριότητες, όπως τα χάδια, τα φιλιά, το γλείψιμο και η διείσδυση. Είναι, επίσης, δέκτης ποικιλίας αισθήσεων, που περιλαμβάνουν τις γεύσεις και τις οσμές από τα κορμιά των εραστών.

Στη διάρκεια της πεολειχίας τα χάδια του δότη σε όλο το σώμα ανεβάζουν αρκετά την διάθεση.

Στοματικό σεξ: Οι κανόνες του παιχνιδιού …. Εάν υπάρχουν !!

Κανόνας 1ος : Μην πηγαίνεις απευθείας στο ψητό. Αν και κάποιες φορές ενδείκνυται, διότι μπορεί να σας έχει κυριεύσει το πάθος, στη χαλαρή φάση που ο σύντροφός σας αράζει και εσείς θέλετε να τον/την γλείψετε είναι κάπως επιθετικό να πας απευθείας προς το όργανο του. Πιθανότατα θα αρχίσει να γαργαλιέται. Άρχισε να τον χαϊδεύεις, να τον φιλάς τριγύρω και  σιγά σιγά άρχισε να τον γλείφεις στο επίμαχο σημείο !!

Κανόνας 2ος : Βολέψου. Είναι πολύ βασικό, όσο άχρηστη πληροφορία και αν σου φαίνεται. Σκέψου να έχεις πέσει στα γόνατα και να σου τραβάνε το κεφάλι με γεμάτο στόμα. Τουλάχιστον έχε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα, γιατί αλλιώς θα φαίνεσαι σαν να κάνεις καταναγκαστικά έργα

Κανόνας 3ος : Χρησιμοποίησε και τα χέρια σου. Ειδικά αν δεν αντέχεις να τον/την έχεις συνεχώς στο στόμα σου ( πρέπει να παίρνουμε και ανάσες ). Μπορείς να χρησιμοποιείς και το χέρι σου και το στόμα σου ταυτόχρονα – συγχρονισμένα. Αλλιώς, μπορείς όσο το στόμα σου ασχολείται με το όργανο της/του, να χαϊδεύεις  με τα χέρια σου την κλειτορίδα της η τους όρχεις του και να πιέζεις –απαλά- με τον ίδιο ρυθμό.

Κανόνας 4ος : Πρέπει να σου αρέσει. Σκέψου λίγο τα μούτρα σου όταν τρως φακές  και σύγκρινε τα με τα μούτρα σου όταν τρως σουβλάκι. Στη δεύτερη περίπτωση, η ηδονή είναι ξεκάθαρα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου. Αυτό θέλει και ο σύντροφος σου , θέλει να βλέπει ότι αυτό που κάνεις εκείνη τη στιγμή, το κάνεις για να ερεθιστείς και εσύ , όχι μόνο για να του κάνεις τη χάρη. Αν το καταλάβει αυτό, θα του είναι πολύ πιο εύκολο να χαλαρώσει και να το απολαύσει

Κανόνας 5ος : : H μονοτονία βλάπτει . Άλλαζε ρυθμό και τρόπο γλειψίματος. Το καλό στοματικό σεξ δεν είναι μονότονο και βαρετό. Δοκίμασε να φερθείς στον σύντροφο σου σαν να ρουφάς από το στρείδι το ψαχνό, σαν από πούρο τον καπνό. Μιμήσου μια ηλεκτρική σκούπα. Προσοχή πάντα με τα δόντια σου.Όσον αφορά το ρυθμό, δίνε σημασία στις αντιδράσεις του. Αν βλέπεις τον σύντροφο σου ότι παλεύει και δεν έχει ακριβώς χαλαρώσει, τότε ρίξε τους τόνους σου. Άρχισε να τον/την  γλείφεις αισθησιακά . Αν πάλι τον βλέπεις σε μία κατάσταση πλήρους ηδονής, αύξησε την ταχύτητά σου.

Κανόνας 6ος : Μη φοβάσαι να ρωτήσεις. Αυτό ισχύει στις περισσότερες υποκατηγορίες του σεξ. Ρώτα τον σύντροφο σου αν του αρέσει εκεί που  γλείφεις , ρώτα αν θέλει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Ρώτα αν θέλει πιο βαθιά, πιο σφιχτά ή πιο απαλά. Το τελευταίο ειδικά είναι πολύ βασικό.

Στοματικό σεξ: Κίνδυνος για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ)

Το στοματικό σεξ δεν θεωρείται σεξουαλική συμπεριφορά υψηλού κινδύνου και για εκείνον/η που το δέχεται (receiver), οι πιθανότητες μειώνονται ακόμα περισσότερο, με την προϋπόθεση πως το πέος, ο κόλπος ή ο πρωκτός δεν θα έρθουν σε επαφή με αίμα από τη στοματική κοιλότητα του/της άλλου/η συντρόφου (giver).

Θα πρέπει να αποφεύγουμε το απροφύλακτο στοματικό (δίχως χρήση προφυλακτικού) εάν δεν έχουμε καλή στοματική υγιεινή. Σε ό,τι αφορά την ιδιαίτερα σημαντική HIV λοίμωξη, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως με καλή στοματική υγιεινή και δίχως εκσπερμάτωση, ο HIV είναι πρακτικά αδύνατον να μεταδοθεί. Μετάδοση θα μπορούσε να συμβεί με στοματικό σεξ με εκσπερμάτιση ή όταν υπάρχει πληγή, εκδορά, άφθα ή φλεγμονή στο στόμα, στα ούλα ή στο φάρυγγα. Σε περιπτώσεις όπου το ιικό φορτίο είναι υψηλό-δηλαδή ο/η σύντροφος μας έχει εκτεθεί στον HIV αρκετά πρόσφατα- συνιστάται να μην έρθουμε σε επαφή με τα προσπερματικά/κολπικά υγρά του/της και σίγουρα ούτε με το σπέρμα του/της.

Γλείφοντας τον πρωκτό του/της συντρόφου σου, έχεις το ρίσκο να εκτεθείς σε κάποιες λοιμώξεις όπως η ηπατίτιδα Α, όμως δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες περιπτώσεις μετάδοσης του HIV με αυτό τον τρόπο. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, δύο ώρες πριν και μετά τη σεξουαλική σας επαφή, μη βουρτσίζετε τα δόντια σας, μη χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα, στοματικό διάλυμα και οδοντογλυφίδες για να μην ερεθίσετε τα ούλα σας

Υπάρχουν πάρα πολλές στάσεις που μπορούν να απογειώσουν το στοματικό σεξ για ένα ζευγάρι.Όποια όμως στάση και να διαλέξετε η κατάληξη είναι μία  ……Η απόλυτη απόλαυση !!!