Θεραπείες προσώπου: Διώξτε τις ρυτίδες μία για πάντα! Αναλυτικά οι θεραπείες

Ρυτίδες: Σας έχουμε όλες τις θεραπείες για να δείχνει το πρόσωπό σας ανανεωμένο και αψεγάδιαστο.

Όλες οι σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης λειτουργούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά για να λειάνουν ακόμα και τις βαθύτερες ρυτίδες στο δέρμα σας. Tο πρόσωπο δείχνει νεότερο, διατηρώντας ταυτόχρονα τη φυσικότητα των εκφράσεων και των χαρακτηριστικών του.

Δείτε ποια θεραπεία για τις ρυτίδες σας ταιριάζει:

Ρυτίδες: BOTOX

Ιδανική θεραπεία για τις δυναμικές ρυτίδες (γραμμές έκφρασης) στο μέτωπο, το μεσόφρυο, το «πόδι της χήνας», τα βλέφαρα αλλά και τη μύτη.

Το bοtοx (μπότοξ) είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία για τις δυναμικές ρυτίδες του προσώπου, δηλαδή τις ρυτίδες που δημιουργούνται από συνηθισμένες εκφράσεις, όπως είναι το γέλιο, η έκπληξη, η συνοφρύωση, ο θυμός και άλλες. Οι μυϊκοί σπασμοί που πραγματοποιούνται τη στιγμή της έκφρασης, έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλούν στο δέρμα λεπτές ή βαθύτερες ρυτίδες, που πλήττουν τη νεανικότητα και τη λάμψη του.

Το bοtοx δρα ακριβώς στη ρίζα του προβλήματος, καθώς έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει την κινητικότητα των μυών (δερματικούς ή μιμικούς μυς) και επομένως να αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων στο υπερκείμενο δέρμα. Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία που βασίζεται στην έγχυση μιας ειδικής νευροτοξίνης, της λεγόμενης βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α ή αλλιώς αλλαντικής τοξίνης, η οποία όταν εφαρμόζεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό στην ενδεικνυόμενη δοσολογία, είναι απολύτως ασφαλής για τον οργανισμό. Αν και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό, δεν αλλάζει ριζικά την όψη του προσώπου σας. Οι μύες απλά χαλαρώνουν, επομένως εσείς μπορείτε ακόμα να χαμογελάτε, να συνοφρυώνεστε ή να κοιτάζετε έκπληκτοι χωρίς όμως να «τσαλακώνεται» το δέρμα σας!

Ρυτίδες: Υαλουρονικό οξύ

Κατάλληλη θεραπεία για τις βαθιές ρυτίδες στο κάτω ήμισυ του προσώπου, και για ενίσχυση όγκου σε ζυγωματικά, χείλη και πηγούνι.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Έχει την ικανότητα να προσελκύει το νερό κι έτσι χαρίζει ενυδάτωση και όγκο στα σημεία του προσώπου που αποτελούν καθοριστικά χαρακτηριστικά νεότητας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, η ικανότητά του αυτή εξασθενεί, με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την υγρασία και τον όγκο του, η επιδερμίδα να γίνεται πιο ξηρή και λεπτή, και τα δερματικά κύτταρα να αναγεννιούνται πολύ πιο αργά. Σε αυτήν τη φάση, το συνθετικό υαλουρονικό οξύ έρχεται για να αναπληρώσει την απώλεια του φυσικού.

Το συνθετικό υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο κρυστάλλινο τζελ, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει επάξια το φυσικό, και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια. Κυκλοφορεί σε διάφορες μορφές δίνοντας τη δυνατότητα να επιλέγεται κάθε φορά η πλέον κατάλληλη ανάλογα με τον σκοπό της χρήσης. Μπορεί εύκολα να αναπληρώσει τους χαμένους όγκους του προσώπου, να λειάνει τις λεπτές αλλά και βαθύτερες ρυτίδες, και να βελτιώσει το οβάλ περίγραμμα του προσώπου που έχει διαταραχθεί λόγω της χαλάρωσης του δέρματος. Με λίγα λόγια, μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω χωρίς να αλλοιώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ρυτίδες: Μεσοθεραπεία

Ενισχυμένη θρέψη, ενυδάτωση και κυτταρική ανανέωση στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος με πολύτιμα ενεργά συστατικά και εξελιγμένα skin boosters.

Η μεσοθεραπεία είναι μία ενέσιμη θεραπεία που έχει πάρει το όνομά της από το γεγονός ότι δρα στη μεσαία στιβάδα του δέρματος. Έχει την ικανότητα να αναζωογονεί βαθιά το δέρμα, παρέχοντάς του όλα τα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη για να ανανεώνει τα κύτταρά του και να διορθώνει τα σημάδια της γήρανσης. Το αποτέλεσμα; Θεαματική βελτίωση σε επίπεδο υφής, ενυδάτωσης, πάχους και φωτεινότητας του δέρματος.

Η μεσοθεραπεία προσώπου, ή αλλιώς mesolift, ποντάρει σε συγκεκριμένα ενεργά συστατικά για να αναπαράγει τις ιδανικές συνθήκες ανάπλασης του δέρματος. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου, εφαρμόζεται ένα κοκτέιλ από βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες, μεταλλικά στοιχεία και υαλουρονικό οξύ που επιτρέπουν στο δέρμα να αναγεννηθεί. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεσοθεραπείας είναι ότι καταφέρνει να παρέχει τα πολύτιμα συστατικά της ακριβώς στα σημεία όπου είναι απαραίτητα, και ότι αυτά δρουν τοπικά χωρίς να διαχέονται στο υπόλοιπο σώμα. Έτσι, η δράση είναι τόσο εστιασμένη που όλο το όφελος είναι υπέρ του δέρματος.

Ρυτίδες: Fractional Laser

Σάρωση της γερασμένης εξωτερικής στιβάδας του δέρματος, διέγερση παραγωγής κολλαγόνου και ανάδυση φρέσκου δέρματος με Laser Skin Resurfacing.

Το Fractional Laser είναι ένα εξελιγμένο είδος Laser, το οποίο μπορεί να αποκαταστήσει με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια τη νεανικότητα του προσώπου. Με την τεχνική του Laser Skin Resurfacing, απομακρύνει την εξωτερική και πιο ταλαιπωρημένη στιβάδα της επιδερμίδας, οδηγώντας αυτομάτως τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος να αναπτύξουν μία νέα επιδερμίδα με αυξημένες ποσότητες κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα; Σημαντική βελτίωση στο χρώμα, την υφή και τη σφριγηλότητα του δέρματος, και ταυτόχρονα απαλλαγή από ουλές ακμής και σημάδια φωτογήρανσης.

Η δυνατότητα ρύθμισης του Laser στην κατάλληλη ένταση ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες κάθε δέρματος, το καθιστά ξεκάθαρα πιο στοχευμένη και αποτελεσματική antiaging θεραπεία σε σχέση με τη θεραπεία της δερμοαπόξεσης ή του χημικού πήλινγκ.

Ρυτίδες: Dermapen

Το αυθεντικό σύστημα microneedling για διέγερση του φυσικού μηχανισμού επούλωσης και ανάπλασης του δέρματος, και λείανση των ρυτίδων.

Το Dermapen μοιάζει με ένα μαγικό στύλο, το οποίο έχει την ικανότητα να «ξαναγράφει» την ιστορία του δέρματός σας, αφού καταφέρνει να «σβήνει» αποτελεσματικά τα σημάδια του χρόνου και να σας χαρίζει μία νεανική και βελούδινη επιδερμίδα.

Στην άκρη του, το Dermapen έχει μία σειρά από μικροακίδες (μικροβελόνες), λεπτότερες σε διάμετρο από μία τρίχα, με τις οποίες πραγματοποιεί μικρονυγμούς (αόρατα τρυπήματα) στο δέρμα, διεγείροντας έτσι τον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του οργανισμού και την ενεργοποίηση των ινοβλαστών, που παράγουν φρέσκο κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Το αποτέλεσμα; Το γερασμένο δέρμα αναζωογονείται, η όψη των ουλών βελτιώνεται αισθητά και οι λεπτές ρυτίδες αφήνουν τη θέση τους σε μία πιο σφιχτή και σφριγηλή επιδερμίδα.

Ρυτίδες: Μάσκα υδρογέλης

Οι μάσκες προσώπου υδρογέλης είναι φτιαγμένες από εξευγενισμένα αλγινικά στοιχεία, τα οποία προέρχονται από μία ειδική κατηγορία φυκιών με σημαντικά οφέλη για την υγεία του δέρματος. Έχουν την υφή ενός ρευστού ζελέ, που καθώς απλώνεται πάνω στο δέρμα, προσφέρει ένα άμεσο απολαυστικό αίσθημα δροσιάς και αναζωογόνησης. Πολύ γρήγορα, η μάσκα στερεοποιείται και μετατρέπεται σε ένα ενιαίο σφιχτό ζελέ που σφραγίζει την επιδερμίδα, αναγκάζοντας τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας να εισχωρήσουν βαθιά μέσα στο δέρμα. Αρκούν 15-20 λεπτά για απορροφηθούν όλα τα συστατικά, τα οποία είναι 100% φυσικά, φυτικά και θρεπτικά για το δέρμα.